gevoelig kouder in Nederland

geplaatst op 13-10-2010

Na een heerlijke zaterdag en een nog steeds aangename zondag is in Nederland een duidelijke weeromslag voelbaar. De zon begint zich steeds minder te laten zien, de wind waait over het algemeen uit de koelere noordoosthoek en de temperaturen zijn ineens gemeen hard aan het dalen. Met temperaturen die op veel plekken maar met moeite de grens van tien graden halen is het waarschijnlijk nu voorgoed gedaan met de kans op nazomers weer. De Nederlandse huishoudens kunnen zich opmaken voor maandenlang koeler en somberder weer totdat de lente aanbreekt. Vijf maanden leven met truien, jassen en de verwarming aan. Sommigen vinden dat iets van gezelligheid hebben, maar geeft mij het zonnetje maar en aangename temperaturen waardoor je lekker buiten kunt leven.