flinke regen op Kreta

geplaatst op 8-10-2010

Het Griekse eiland Kreta is gisteren getrakteerd op een paar flinke regen- en onweersbuien. Mensen in Rethymnon en Akrotiri melden dat de neerslag met bakken uit de lucht kwam. Zowel langs de kust als boven de zee langs de noordzijde van Kreta zijn er enorme bliksems gerapporteerd. Voor Kreta betekenden deze buien de eerste serieuze regen sinds april dit jaar. Voor de natuur is zo’n plens water genieten, voor de toeristen die nu op Kreta zijn om nog een nazomerse vakantie mee te pikken is het wat minder fraai. De Nederlanders hebben in hun eigen land de afgelopen maanden al voldoende regen gezien.1

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Dimi3, Dimi3. Dimi3 heeft gezegd: regen op Kreta http://www.weerberichtjes.nl/2010/10/flinke-regen-op-kreta/ […]

Avatar

Arjan

January 30th, 2011 at 20:02
Permalink this comment

2

in kos was het vrijdag 28 januari ook extreem zware regen en hagel buien wwet iemand hier meer van???