eerste sneeuw in Schotland

geplaatst op 1-10-2010

 Begin deze week is de eerste sneeuw van het winterseizoen 2010/2011 in Groot-Brittanië gevallen. Deze eer komt Schotland toe, waar de weerstations Tulloch Bridge een temperatuur van -4.2°C noteerde en Tyndrum maar liefst  -4.4°C. Sneeuwval eind september in deze regio’s is vrij ongebruikelijk, meestal komen de eerste sneeuwvlokken pas in de loop van oktober uit de wolken gedwarreld. Kinderen profiteerde van de sneeuw door de eerste sneeuwpoppen te maken, voor wintersporters was er echter nog weinig te beleven. De hoeveelheid sneeuw was onvoldoende om de pistes open te gooien in de Schotse hooglanden.
Lees meer op http://www.dailymail.co.uk/news/article-1315636/First-snowmen-2010-spotted-shivering-Scotland.htmlAvatar

Rourou

August 28th, 2015 at 09:51
Permalink this comment

1

zegt:Je hebt hele mooie foto’s gemaakt Lara! Vooral het parajde is lief 🙂 Ik hou ook wel van sneeuw hoor als ik binnen mag zitten. Zodra ik naar buiten moet haat ik de sneeuw echt ZOO ergSherr heeft recent geplaatst