zomers op Cyprus

geplaatst op 26-9-2010

Mensen die een lastminute vakantie binnen Europa willen boeken treffen het meest stabiele zomerse weer aan op het eiland Cyprus, gelegen ten zuiden van Turkije. De kust van Turkije heeft de komende dagen ook te maken met zomers weer, maar lokaal kan er in de badplaatsen in het zuidwesten van Turkije wel een drupje regen vallen.
Cyprus heeft de beste kaarten in handen voor de komende week. Met vrijwel continu zonnig weer en middagtemperaturen van 30 tot 33 graden langs de kust en soms in het binnenland nog een graadje of twee extra is het uitstekend strand- en zwembadweer in Cyprus. Bijkomend voordeel van een vakantie op Cyprus is dat het hoogseizoen daar loopt tot half oktober. De komende twee weken zal de gezellige drukte in badplaatsen zoals Ayia Napa, Limassol en Paphos nog wel aanhouden. Wie bang is voor frisse avonden kan met de wetenschap dat ook de minimumtemperaturen in de badplaatsen niet onder de 20-22 graden uitkomen de dikke truien thuislaten. Lastminutes naar Cyprus vind je momenteel al vanaf zo’n 200-250 euro per persoon.Avatar

Cyprus

September 26th, 2010 at 08:37
Permalink this comment

1

Cyprus heeft veruit het beste zomerweer van Europa. Vanaf april/mei is het heerlijk op Cyprus en het goede weer houd vaak tot in november aan.