weer in Europa instabieler

geplaatst op 30-9-2010

Het weer in Europa begint op steeds meer plekken haar zomerse karakter te verliezen. Spanje en Portugal hebben de afgelopen weken al regelmatig met regen en onweer te maken gehad, de Cote D’Azur is de laatste weken enkele keren geconfronteerd met zware buien en ook Griekenland heeft onlangs nog een flinke depressie te verwerken gehad. Mer regenbuien die vandaag verspreid over Turkije vallen heeft ook dit vakantieland duidelijk te maken met een minder stabiel weerbeeld. Het aangename weer vind je de komende twee dagen in grote delen van Spanje, het zuiden van Portugal is tot zondag aangenaam en vooral Cyprus heeft aanhoudend zomers weer. Malta is zonnig, maar iets koeler dan Cyprus. De thermometers lopen hier op naar ongeveer 25-26 graden de komende dagen.