regen maakt einde aan mooi weer

geplaatst op 7-9-2010

Op dit moment trekt een regenfront vanuit het zuidwesten Nederland binnen. Zeeland en delen van Noord-Brabant en Zuid-Holland hebben de eerste regen al mogen verwerken. Het front trekt langzaam in noordoostelijke richting weg. In de loop van de dag zal het vanuit het zuidwesten weer op gaan klaren. De neerslag maakt hiermee een einde van een paar aangename nazomerdagen waarbij de temperatuur op veel plekken de twintig graden gepasseerd is met volop zonneschijn en geen druppel regen. Helaas heeft deze periode met aangenaam weer slechts een paar dagen stand mogen houden en lijkt het erop dat de komende dagen een wisselvalliger karakter gaan hebben.

Voor het weekeinde wordt momenteel wel een weersverbetering voorspeld. Temperaturen van 18 tot misschien lokaal 23 graden en redelijk droog is wat het KNMI o dit moment voorspelt.