heerlijk nazomerweer voorbij

geplaatst op 12-9-2010

Heerlijk nazomerweer was het gisteren in Nederland. Ondanks de langs de kust vrij straffe wind was het in vrijwel heel Nederland aangenaam zomers weer met temperaturen die lokaal opliepen tot maar liefst 25 graden. Gezien het weerbeeld van de afgelopen weken was dit eventjes genieten geblazen voor veel Nederlanders. Zelfs ‘s avonds bleef het lang aangenaam. Regen die vanuit het zuidwesten het land langzaam binnentrok maakte helaas een einde aan een heerlijk dag.
Voor de komende week staat dergelijk weer helaas niet meer op het programma. Wisselvallig weer met temperaturen die overdag tussen de 14 en 19 graden uit zullen komen is wat ons te wachten staat. Ik voorspel in ieder geval goede bezoekersaantallen voor websites waarbij je nog eventjes naar de zon kunt vliegen.